HopeKids

Iedere zondag komen we als gemeente om 10.00 uur eerst bij elkaar om God te danken met liederen en gebed. We proberen kinderen tijdens de dienst op diverse manieren te betrekken op hun eigen niveau.

Mede daarom wordt de gemeente als een grote familie beleefd. Daarna gaan alle groepen naar een eigen samenkomst met afwisselend: spel, zang, video, iets te eten en te drinken, muziek, bidden, verhaal en knutselen.

Het kinderwerk is er voor alle kinderen van 0 tot 12 jaar in de volgende leeftijdsgroepen:

0-2 jaar:    Baby’s
2-4 jaar:    Peuters
4-6 jaar:    Kleurters
6-12 jaar:  Midden/bovenbouw

In principe heeft elke groep elke zondag een eigen kinderdienst. Wil je liever geen gebruik maken van de kinderdienst, dan kun je je kind(eren) bij je houden en zo nodig gebruikmaken van de koffiezaal, hal of kinderruimtes. Heb je hier vragen over (voeden, verschonen, speelgoed), spreek dan gerust iemand aan van het kinderwerk of van het Welkomteam.

Je kunt je kind stimuleren om zoveel mogelijk betrokken te zijn bij de dienst: leg regelmatig iets uit over de gang van zaken, laat ze meedoen met gebedsmomenten, luister thuis naar liedjes die in de kerk gezongen worden, kijk of ze met de zangdienst mee kunnen/willen doen en praat er thuis nog eens over door. Kinderen leren veel van zien, doen, nadoen en zelf doen!