Huwelijk

Zijn jullie een stel?
In Hope Church organiseren we regelmatig een Pre-Marriage course en een huwelijksweekend.

Huwelijk

Wij geloven dat een mooi en goed huwelijk niet ineens daar is, maar dat dit aandacht en tijd en groeit. Specifiek tijd nemen om van anderen te leren en met elkaar als stel in gesprek gaan kan helpen. Daarom dagen we je uit om te werken aan je relatie door tijd en energie te geven aan deze avonden! 

 

Huwelijksweekend

De afgelopen jaren hebben we een paar keer een weekend georganiseerd voor mensen die getrouwd zijn. Op deze manier kunnen stellen op een ontspannen manier investeren in hun relatie. Als jij en jouw partner er voor open staan om te praten over essentiële thema’s, dan is zo'n huwelijksweekend ook wat voor jullie. Voor vragen over wanneer de volgende is kan je een e-mail naar ons sturen. 

 

Pre-Marriage Course

Hebben jullie trouwplannen en wil je je goed voorbereiden op je verbintenis met elkaar en met God? 

In vijf avonden bespreken we belangrijke thema’s voor jullie huwelijk. We baseren ons op het bekende materiaal van Nicky en Sila Lee. Daarnaast maken we gebruik maken van onze eigen ervaringen en voorbeelden. Je bespreekt vragen en situaties met elkaar als stel en met andere stellen die gaan trouwen. De avonden worden begeleid en georganiseerd door stellen die al langer getrouwd zijn.

We starten op 1 februari weer met een Pre Marriage Course. 

5 dinsdagavonden op een ontspannen manier als stel praten over belangrijke thema’s voor jullie huwelijk!

Voor meer informatie over locatie, tijdstip en data van deze avonden kan je een e-mail naar ons sturen.