De Samenkomst

Leden en gasten van Hope Church Utrecht komen elke zondag om 10:00 bij elkaar in ons gebouw aan de Boothstraat 7. Daarnaast hebben wij ook een livestream voor diegenen die er niet fysiek bij kunnen zijn. Onderaan de deze pagina vind je de link naar deze livestream.

We hopen jou hier ook te ontmoeten!

De Samenkomst

Wij vinden het belangrijk dat kinderen zich thuis voelen in onze gemeente. Kinderen zijn de toekomst van onze gemeente. Wij hopen dat zij God leren kennen en dat zij nog grotere dingen mee mogen maken dan de huidige generatie. Wij vinden het daarom belangrijk dat zij zich thuis voelen bij God en in de kerk. Wij doen ons best om ze in de kerk gerichte aandacht te geven. We hebben voor verschillende leeftijden een kinderdienst.

Tijdens de samenkomsten is er regelmatig een gebarentolk aanwezig. Ook heeft een aantal gemeenteleden een cursus gebarentaal gevolgd.

Na afloop van de dienst, rond 12 uur, ben je van harte uitgenodigd voor een kopje koffie. Met elkaar koffie drinken en doorpraten over wat je heeft aangesproken, dat hoort bij ons gewoon bij de samenkomst. In de huiskamer is koffie en thee verkrijgbaar.

Voor het bijwonen van de live stream van de dienst: klik hier.