De Samenkomst

Hope Church Utrecht is een kerk waar jong en oud zich thuis voelt. Leden en gasten komen elke zondag bij elkaar. Deze samenkomst is normaal gesproken in ons gebouw aan de Boothstraat en begint om 10 uur. Vanwege het corona virus is er echter beperkt plaats in het gebouw. Daarom hebben wij ook een livestream voor diegenen die er niet bij kunnen zijn. Zie de link onderaan de pagina.

De Samenkomst

Wij vinden het belangrijk dat kinderen zich thuis voelen in onze gemeente. Kinderen zijn de toekomst van onze gemeente. Wij hopen dat zij God leren kennen en dat zij nog grotere dingen mee mogen maken dan de huidige generatie. Wij vinden het daarom belangrijk dat zij zich thuis voelen bij God en in de kerk. Wij doen ons best om ze in de kerk gerichte aandacht te geven. We hebben voor verschillende leeftijden een kinderdienst.

Tijdens de samenkomsten is er regelmatig een gebarentolk aanwezig. Ook heeft een aantal gemeenteleden een cursus gebarentaal gevolgd.

Na afloop van de dienst, rond 12 uur, ben je van harte uitgenodigd voor een kopje koffie. Met elkaar koffie drinken en doorpraten over wat je heeft aangesproken, dat hoort bij ons gewoon bij de samenkomst. In de huiskamer is koffie en thee verkrijgbaar.

Voor het bijwonen van de live stream van de dienst: klik hier.