De Samenkomst

 

 

Leden en gasten van Hope Church Utrecht komen elke zondag om 10:00 bij elkaar in ons gebouw aan de Boothstraat 7.

Daarnaast hebben wij ook een livestream voor diegenen die er niet fysiek bij kunnen zijn. Onderaan de deze pagina vind je de link naar deze livestream.  

Onze dienst bestaat meestal uit een tijd van aanbidding, gebed en samen de bijbel open doen. We zijn verwachten tijdens deze gezamelijke momenten dat wij, in lijn met onze visie; bij Jezus kunnen zijn, uitgedaagd worden om te worden als Jezus en om geactiveerd te worden om te doen wat Jezus deed!

Wij vinden het belangrijk dat kinderen zich helemaal thuis voelen in onze gemeente. Wij hopen dat zij God leren kennen en dat zij nog grotere dingen mee mogen maken dan de huidige generatie. Wij doen ons best om ze mee te nemen in wat wij doen en om ze gerichte aandacht te geven. We hebben voor verschillende leeftijden een kinderdienst.

Tijdens de samenkomsten is er regelmatig een gebarentolk aanwezig. Ook heeft een aantal gemeenteleden een cursus gebarentaal gevolgd.

Na afloop van de dienst, meestal rond half 12, ben je van harte uitgenodigd voor een kopje koffie. Met elkaar koffie drinken en doorpraten over wat je heeft aangesproken, dat hoort bij ons gewoon bij de samenkomst. In de huiskamer is koffie en thee verkrijgbaar.

Je bent van harte welkom en we hopen jou hier ook te ontmoeten!

 

 

Klik op onderstaande button voor het digitaal bijwonen van de dienst:

LIVESTREAM