Leiderschap

Gepassioneerd en vol van God. Ze willen Jezus bekend maken en anderen helpen Hem te zien

Hope Church Utrecht is al een lange tijd een levendige, gepassioneerde kerk in Utrecht. In 1968 is deze opgericht onder de naam ‘Volle Evangelie Gemeente’. Daarna is de kerk gegroeid, heeft meerdere namen gehad om sinds februari 2016 Hope Church Utrecht te heten. Al die tijd hebben we mogen zien dat Gods Koninkrijk gebouwd werd in Utrecht en wij erkennen dat wij zijn wie wij nu zijn komt door vele leiders en leden die in het verleden hebben bijgedragen aan deze gemeente.

Op dit moment is Jan Willem Tamminga de voorganger van Hope Church Utrecht en samen met het oudstenteam en een groep leiders geven ze de koers aan en dragen verantwoordelijkheid voor de dagelijks gang van zaken van Hope Church Utrecht. Binnen de gemeente zijn er verder ook teamleiders, die ieder een eigen specifieke doel heeft en samen met een team hiervoor zorg draagt. Ook de Hopegroep leiders (kleine kringen) zijn essentieel in het samen gemeente zijn.

Vanuit de relatie met Regions Beyond, een apostolisch netwerk van kerken, is er ondersteuning en relatie met nationale en internationale kerken en leiders. Ook is Hope Church Utrecht actief betrokken met het samenwerken en onderhouden van contacten met andere kerken in Utrecht.